Kunststof Kozijnen

Kies hieronder uw kozijn

Kies uw kozijn, de afmetingen, vul de eigenschappen van het kozijn in en plaats de bestelling of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Staat uw gewenste samenstelling van het kozijn er niet tussen? Wij kunnen alle indelingen leveren. Neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

1. Kies kozijn

2. Kies afmetingen

3. Kies eigenschappen

4. Bespreek offerte

5. Bestel online

Kunststof kozijnen - één vleugel

kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn

Kunststof kozijnen - één horizontale stijl

kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn

Kunststof kozijnen - twee vleugels

Kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
Kunststof Kozijn

Kunststof kozijnen - drie vleugels

Kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
kunststof kozijn
Kunststof Kozijn

Waarom Kunststof Kozijnen?

Met de wereldwijde energie transitie, staat het isoleren van uw woning centraal. Een goed geïsoleerd huis biedt mogelijkheden om te kijken naar alternatieve manieren om uw woning te verwarmen. Sinds het moment dat de eerste gasbel in Groningen is ontdekt, zijn wij verslaafd geraakt aan deze goedkope en eenvoudige manier van verwarmen. Het was daarom ook minder belangrijk of het huis goed geïsoleerd was, want de kosten waren te overzien. Met de onrust in de wereld in 2022, was van goedkoop gas geen sprake meer.

De voordelen van een goed geïsoleerd huis

Deze onrust en de daarbij stijgende gasprijzen heeft een groot aantal mensen doen besluiten om over te gaan tot het goed isoleren van de woning. Het glas en de kozijnen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Oud dubbelglas is vaak HR of HR+. De isolatiewaarden van het nieuwe dubbelglas is tegenwoordig al HR++ (Ug-waarde vanaf 1.1 of lager) en met tripleglas bereiken wij al zelfs HR+++ (Ug-waarde vanaf 0.7 of lager).

De voordelen van goed isolatieglas gaat natuurlijk twee kanten op. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter blijft de kou buiten. Het leefcomfort wordt daardoor het gehele jaar verbeterd. Ervaart u nu bijvoorbeeld bij de zitbank in de woonkamer een koudeval, dat is met goed geïsoleerd glas niet meer het geval. Het wordt door de gehele woning aangenamer om te leven.

Weinig onderhoud kunststof kozijnen

Daarnaast is een groot voordeel van de kunststof kozijnen dat het erg weinig onderhoud nodig heeft. Met de nieuwste technologieën en kleurfolies, gaan de kozijnen 25+ jaar mee en heeft u geen kosten meer aan het onderhoud. Het is uiteraard wel te adviseren om 1 keer per jaar de kozijnen schoon te maken, maar de schilder is definitief verleden tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunststof Kozijnen Bestellen

Het is mogelijk om twee manieren kunststof kozijnen te bestellen. U kunt rechtstreeks via deze website de kozijnen bestellen of u kunt een offerte aanvraag doen en wij doorlopen met u het hele proces.

Zelf kunststof kozijnen bestellen

Als u weet wat voor kozijnen u nodig heeft en u het kozijn heeft ingemeten, dan kunt u zelf eenvoudig de kozijnen samenstellen en bestellen. Hierboven vindt u de meest gangbare kozijnen. Als u op het product klikt, wordt u doorverwezen naar de productpagina. Op deze pagina is het mogelijk om per kozijn de eigenschappen te kiezen. Denk hierbij aan de afmetingen, de kleur en het glas. Vervolgens kunt u het kozijn in de winkelwagen plaatsen. Mocht u nog meer kozijnen nodig hebben, dan kunt u het proces met een ander kozijn nog een keer doorlopen. Op het eind kunt u de bestelling plaatsen en de aanbetaling doen. Wij nemen vervolgens contact met u op en nemen de bestelling in behandeling.

Offerte aanvraag kunststof kozijnen

Het is uiteraard ook mogelijk om samen het proces te doorlopen. Wij bieden vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij komen dan langs en nemen proefstukken, een catalogus en een kleurenwaaier mee. Wij bespreken uw wensen en gaan de kozijnen gelijk zuiver inmeten. Mochten wij daarna tot overeenstemming komen, dan kunnen wij de bestelling gelijk in behandeling nemen. Hieronder vindt u een formulier voor de aanvraag van een adviesgesprek. 

 

Het Kunststof Kozijn.nl is onderdeel van CNO-Kozijnen

Brink Z.Z. 16b
9471 AB, Zuidlaren

0653229507
Info@hetkunststofkozijn.nl

Contactpagina

Aanvraag adviesgesprek

Montage of Levering?
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.