Contact

Adviesgesprek 
Wilt u uw kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen u meenemen in het proces en geven advies op maat. Wij nemen proefstukken, een catalogus en een kleurenwaaier mee naar het adviesgesprek. Op deze manier krijgt u gelijk een indruk van de verschillende mogelijkheden. 

Inmeetservice
Wilt u de kozijnen zelf plaatsen? Dan komen wij graag langs om de kozijnen voor u in te meten. U weet dan zeker dat u kozijnen krijgt met de juiste afmetingen. Daarnaast geven wij u ook gelijk handige tips en aandachtspunten voor de montage.

Montage door CNO-Kozijnen of zelf plaatsen
Het is bij ons mogelijk om zelf kozijnen te bestellen en te plaatsen of de montage door ons te laten uitvoeren. Op Het Kunststof Kozijn.nl en Het Aluminium Kozijn.nl vindt u uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden en profielen. Deze websites zijn volledig ingericht voor respectievelijk kunststof en aluminium. U kunt eenvoudig via de configurator zelf de kozijnen samenstellen en bestellen. 

Het is uiteraard ook mogelijk om de montage door ons te laten uitvoeren. Wij komen dan graag langs om de wensen te bespreken en de kozijnen in te meten. De montage wordt uitgevoerd door CNO-Kozijnen B.V. Uiteraard dezelfde eigenaren en vakmanschap. 

 

Contactpagina

Aanvraag adviesgesprek

Montage of Levering?

Het Kunststof Kozijn.nl

Loods: Exportweg 8, 9482 WP, in Tynaarlo (showroom op afspraak)

0653229507

info@hetkunststofkozijn.nl

De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.