Het Kunststof kozijn.nl

Contact

Home » Contact

Klant centraal

Door de veelzijdigheid van kunststof kozijnen, kunnen er logischerwijs ook veel vragen ontstaan. Wij vinden het belangrijk dat de klant een tevreden gevoel overhoudt aan het contact met ons bedrijf. Dat betekent dat wij niet alleen voor u klaar staan wanneer wij iets willen verkopen, maar ook wanneer er nog vragen zijn nadat de kozijnen zijn geleverd. Het volledige plaatje moet kloppen.

Inmeetservice Zelf Plaatsen

Wilt u zelf de kozijnen plaatsen, maar weet nu niet waar u moet beginnen? Geen paniek, wij komen graag kosteloos langs om het project te bespreken en de kozijnen in te meten. Wij nemen dan proefstukken, een catalogus en een kleurwaaier mee. 

CNO-Kozijnen B.V. 

Per 01-01-2022 zijn Het Kunststof Kozijn.nl en De Olde Bouw samen overgegaan in CNO-Kozijnen B.V. Wij hebben onze krachten gebundeld om tot een beter eindresultaat te komen. De expertise van de kunststof kozijnen gecombineerd met de expertise van het bouwen, samen onder 1 dak. 

Onze bedrijfsgegevens:

Het Kunststof Kozijn.nl
Info@hetkunststofkozijn.nl

Telefoonstraat 33, Zuidlaren
0653229507
kvk: 70999872
BTW-identificatienummer: NL002265496B09

Begin met Bouwen

0$

Bedankt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag adviesgesprek

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en de kozijnen in te meten. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Samenvatting

Omschrijving Informatie Hoeveelheid Prijs
Korting:
Totaal:
logo
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 19 reviews.