Kunststof Deuren

Bestel eenvoudig online

 

Hieronder vindt u de de achterdeur, voordeuren en binnendeuren. U kunt direct een deur bestellen of een adviesgesprek aanvragen. 

Voordeuren

Achterdeuren

Staat uw deur er niet tussen? Wij kunnen alle indelingen leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Stalen Binnendeuren

Waarom Kunststof Deuren?

Met de wereldwijde energie transitie, staat het isoleren van uw woning centraal. Een goed geïsoleerd huis biedt mogelijkheden om te kijken naar alternatieve manieren om uw woning te verwarmen. Sinds het moment dat de eerste gasbel in Groningen is ontdekt, zijn wij verslaafd geraakt aan deze goedkope en eenvoudige manier van verwarmen. Het was daarom ook minder belangrijk of het huis goed geïsoleerd was, want de kosten waren te overzien. Met de onrust in de wereld in 2022, was van goedkoop gas geen sprake meer.

De voordelen van een goed geïsoleerd huis

Deze onrust en de daarbij stijgende gasprijzen heeft een groot aantal mensen doen besluiten om over te gaan tot het goed isoleren van de woning. Het glas en de deuren zijn daar een belangrijk onderdeel van. Oud dubbelglas is vaak HR of HR+. De isolatiewaarden van het nieuwe dubbelglas is tegenwoordig al HR++ (Ug-waarde vanaf 1.1 of lager) en met tripleglas bereiken wij al zelfs HR+++ (Ug-waarde vanaf 0.7 of lager).

De voordelen van goed isolatieglas gaat natuurlijk twee kanten op. In de zomer blijft de warmte buiten en in de winter blijft de kou buiten. Het leefcomfort wordt daardoor het gehele jaar verbeterd. Ervaart u nu bijvoorbeeld bij de zitbank in de woonkamer een koudeval, dat is met goed geïsoleerd glas niet meer het geval. Het wordt door de gehele woning aangenamer om te leven.

Weinig onderhoud kunststof deuren

Daarnaast is een groot voordeel van de kunststof deuren dat het erg weinig onderhoud nodig heeft. Met de nieuwste technologieën en kleurfolies, gaan de kozijnen 25+ jaar mee en heeft u geen kosten meer aan het onderhoud. Het is uiteraard wel te adviseren om 1 keer per jaar de kozijnen schoon te maken, maar de schilder is definitief verleden tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunststof Deuren Bestellen

Het is mogelijk om op twee manieren kunststof deuren te bestellen. U kunt rechtstreeks via deze website de deuren bestellen of u kunt een offerte aanvraag doen en wij doorlopen met u het hele proces.

Zelf kunststof deuren bestellen

Als u weet wat voor deuren u nodig heeft en u de deur heeft ingemeten, dan kunt u zelf eenvoudig de deuren samenstellen en bestellen. Hierboven vindt u de meest gangbare deuren. Als u op het product klikt, wordt u doorverwezen naar de productpagina. Op deze pagina is het mogelijk om per kozijn de eigenschappen te kiezen. Denk hierbij aan de afmetingen, de kleur en het glas. Vervolgens kunt u het kozijn in de winkelwagen plaatsen. Mocht u nog meer kozijnen nodig hebben, dan kunt u het proces met een ander kozijn nog een keer doorlopen. Op het eind kunt u de bestelling plaatsen en de aanbetaling doen. Wij nemen vervolgens contact met u op en nemen de bestelling in behandeling.

Offerte aanvraag kunststof deuren

Het is uiteraard ook mogelijk om samen het proces te doorlopen. Wij bieden vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij komen dan langs en nemen proefstukken, een catalogus en een kleurenwaaier mee. Wij bespreken uw wensen en gaan de deuren gelijk zuiver inmeten. Mochten wij daarna tot overeenstemming komen, dan kunnen wij de bestelling gelijk in behandeling nemen. Hieronder vindt u een formulier voor de aanvraag van een adviesgesprek.

 

Het Kunststof Kozijn.nl is onderdeel van CNO-Kozijnen

Brink Z.Z. 16b
9471 AB, Zuidlaren

0653229507
Info@hetkunststofkozijn.nl

Contactpagina

Aanvraag adviesgesprek

Montage of Levering?
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.