Het Kunststof kozijn.nl

Wij leveren en monteren kunststof en aluminium kozijnen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Altijd tegen scherpe prijzen en met een goede klantenservice.

kunststof kozijnen

Direct Deuren Bestellen?

Eenvoudig samen te stellen met behulp van onze configurator

Advies Nodig?

Vraag direct en vrijblijvend een adviesgesprek aan

Populaire Kunststof Kozijnen

Blog

Wij hebben een blog waarop u alles kunt lezen over kunststof kozijnen.

Kunststof Kozijnen

Lees alles wat u over kunststof kozijnen moet weten.

Zelf de kozijnen inmeten?

Lees eerst onze handige handleiding

De Scherpste Prijzen
Goede Kwaliteit
Klant Centraal
Snelle Levering

Onze Diensten

Kunststof Kozijnen Online Bestellen

Met onze configurator kunt u zelf eenvoudig kunststof kozijnen online bestellen. U doorloopt vier eenvoudige stappen, ontvangt een prijs en bestelt. Daarnaast hebben wij ook een blog waarop wij veel artikelen hebben geschreven. In deze artikelen behandelen wij bijvoorbeeld de profielen van kunststof kozijnen, hoe u een kunststof kozijn kan inmeten en nog veel meer. Het is zeker aan te raden om te lezen en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Inmeetservice Zelf Plaatsen

Wilt u zelf de kunststof kozijnen plaatsen, maar weet u niet goed hoe u de kozijn moet inmeten? Geen paniek, wij komen graag kosteloos langs om de kozijnen voor u in te meten. Wij nemen dan ook gelijk proefstukken, een catalogus en een kleurenwaaier mee. Hierdoor wordt het zelf plaatsen van kunststof kozijnen nog gemakkelijker

Onze Kunststof Kozijnen

Wij werken voornamelijk met het Duitse merk Aluplast, maar bieden bijvoorbeeld ook Gealan aan. Aluplast is al sinds 1982 één van de marktleiders van kunststof kozijnen uit Duitsland en is door de jaren heen blijven innoveren. De populairste profielen zijn: vlak profiel (70mm) half-verdiept profiel (85mm) en het verdiept profiel (120mm). Wij hebben een artikel geschreven over deze profielen. Dit artikel kunt u hier lezen.

Maatwerk

Het Kunststof Kozijn.nl heeft zich specifiek toegelegd op de verkoop van maatwerk kunststof kozijnen. Hierdoor weten wij waar over praten, maar kunnen wij bovenal een breed assortiment aan maatwerk kunststof kozijnen aanbieden. Onze kunststof voordeuren zijn bijvoorbeeld in 75 verschillende soorten modellen te verkrijgen en in 50 kleuren. Mocht u specifieke wensen hebben en staat uw kozijn niet in de configurator, dan kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat maken. Stuur uw wensen (en foto’s) naar info@hetkunststofkozijn.nl en u krijgt binnen 24 uur een offerte.

Plaatsen Kunststof Kozijnen

Het Kunststof Kozijn.nl is gevestigd in Zuidlaren en daarom richten wij ons voor het plaatsen specifiek op dit gebied. Wij plaatsen kunststof kozijnen rondom de volgende plaatsen:
– Zuidlaren
– Annen
– Hoogezand
– Assen
– Groningen

Hulp nodig?

Komt u er niet uit met bestellen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op en wij helpen u verder.

 

review
review kunststof kozijn

Het Kunststof Kozijn.nl is onderdeel van CNO-Kozijnen

Brink Z.Z. 16b
9471 AB, Zuidlaren

0653229507
Info@hetkunststofkozijn.nl

Contactpagina

Aanvraag adviesgesprek

Montage of Levering?
De waardering van www.hetkunststofkozijn.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 52 reviews.